Capatul mortii, Cixin Li. Amintiri din trecutul Terrei pdf

Despre carte:

Cu The Three-Body Problem, cititorii vorbitori de limbă engleză au avut prima șansă de a experimenta Trilogia celor trei corpuri, multipremiată și bestseller al celei mai iubite autoare de science-fiction din China, Cixin Liu. Trei corpuri a fost lansată cu mare succes, inclusiv în The New York Times și The Wall Street Journal. De asemenea, a fost desemnat finalist pentru Premiul Nebula, fiind primul roman tradus care a fost nominalizat pentru un premiu SF important de la Orașe invizibile, de Italo Calvino, în 1976.

Acum, această trilogie epică se încheie cu Death’s End. La o jumătate de secol după Bătălia de la Judecata de Apoi, echilibrul nesigur al Pădurii Întunecate îi ține la distanță pe invadatorii Trisolarani. Pământul se bucură de o prosperitate fără precedent datorită infuziei de cunoștințe trisolariene. Cu știința umană avansând zi de zi și cu trisolarienii adoptând cultura Pământului, se pare că cele două civilizații vor putea în curând să coexiste pașnic ca egali fără amenințarea teribilă a anihilării reciproce asigurate. Dar pacea a făcut ca omenirea să se complacă.

Cheng Xin, un inginer aerospațial de la începutul secolului XXI, se trezește din hibernare în această nouă eră. Ea aduce cu ea cunoștințele unui program demult uitat care datează de la începutul Crizei Trisolare, iar simpla ei prezență poate tulbura echilibrul delicat dintre cele două lumi. Va ajunge omenirea spre stele sau va muri în leagănul ei?

Ein halbes Jahrhundert nach der Entscheidungsschlacht hält der Waffenstillstand mit den Trisolariern immer noch stand. Die Hochtechnologie der Außerirdischen hat der Erde zu neuem Wohlstand verholfen, auch die Trisolarier haben dazugelernt, und eine friedliche Koexistenz scheint möglich. Der Frieden hat die Menschheit allerdings unvorsichtig werden lassen. Als mit Cheng Xin eine Raumfahrtingenieurin des 21. Jahrhunderts aus dem Kälteschlaf erwacht, bringt sie das Wissen um ein längst vergangenes Geheimprogramm in die neue Zeit. Wird die junge Frau den Frieden mit Trisolaris ins Wanken bringen – oder wird die Menschheit die letzte Chance ergreifen, sich weiterzuentwickeln?

Informație:

Autor: Cixin Liu
Editura: Nemira
Colectie: Science Fiction
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 3
Tip coperta: Brosata
Traducator: Nina Iordache
Numar de pagini: 768
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-43-0630-2
Cod de bare: 9786064306302

Your email address will not be published.