Calea spre stele. Primul volum din seria Doamna astronaut pdf

Despre carte:

Într-o noapte rece de primăvară din 1952, un meteorit uriaș a căzut pe Pământ și a distrus o mare parte din coasta de est a Statelor Unite, inclusiv Washington D.C. Cataclismul climatic care a urmat va face ca, în curând, Pământul să devină inospitalier pentru omenire, așa cum ultimul meteorit de acest fel a făcut-o pentru dinozauri. Această amenințare iminentă necesită un efort radical accelerat de colonizare a spațiului și necesită ca o parte mult mai mare a umanității să ia parte la acest proces.

Experiența Elmei York ca pilot WASP și matematician îi aduce un loc în încercările Coaliției Aerospațiale Internaționale de a trimite omul pe Lună, în calitate de calculator. Dar cu atât de multe femei pilot și om de știință calificate și experimentate implicate în program, nu trece mult timp până când Elma începe să se întrebe de ce nu pot merge și ele în spațiu.

Dorința Elmei de a deveni prima doamnă astronaut este atât de puternică, încât chiar și cele mai dragi convenții ale societății ar putea să nu aibă nicio șansă împotriva ei.

Informație:

Autor: Mary Robinette Kowal
Editura: Nemira
Colectie: Armada
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 12
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 496
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-43-0706-4
Cod de bare: 9786064307064

Your email address will not be published.