Buna Dimineata, Noapte! pdf

Despre carte:

Augustine, un astronom strălucit și îmbătrânit, este mistuit de stele. Ani de zile a trăit în avanposturi îndepărtate, studiind cerul în căutarea unor dovezi despre cum a început universul. La ultimul său post, într-un centru de cercetare din Arctica, primește vestea unui eveniment catastrofal. Oamenii de știință sunt forțați să evacueze, dar Augustine refuză cu încăpățânare să își abandoneze munca. La scurt timp după ce ceilalți au plecat, Augustine descoperă un copil misterios, Iris, și își dă seama că undele radio au amuțit. Ei sunt singuri.

În același timp, specialistul de misiune Sullivan se află la bordul navei Aether în zborul de întoarcere de pe Jupiter. Astronauții sunt primele ființe umane care pătrund atât de adânc în spațiu, iar Sully s-a împăcat cu sacrificiile care i se cer: o fiică lăsată în urmă, o căsnicie încheiată. Până acum, călătoria a fost un succes, dar când Centrul de Control al Misiunii tace în mod inexplicabil, Sully și colegii ei de echipaj sunt nevoiți să se întrebe dacă vor ajunge vreodată acasă.

În timp ce Augustine și Sully se confruntă fiecare cu un viitor incert, în fața unor peisaje interzise, dar frumoase, poveștile lor se împletesc treptat într-o concluzie profundă și neașteptată. În proză cristalină, Bună dimineața, miezul nopții pune cele mai importante întrebări: Ce rezistă la sfârșitul lumii? Cum dăm sens vieții noastre?

Informație:

Autor: Lily Brooks-Dalton
Editura: Bestseller
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 1
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 374
Format: 130 x 200
ISBN: 978-9975-3324-8-4
Cod de bare: 9789975332484

Your email address will not be published.