Bob Honey care face si drege pdf

Despre carte:

Bob Honey – un american modern, antreprenor și asasin cu jumătate de normă. Este doar un tip care încearcă să treacă peste fiecare zi, în timp ce se confruntă cu singurătatea, alienarea, violența – nesigur de locul său într-o cultură care consideră că brandingul este mai important decât ființa.

Lui Bob Honey îi este greu să se conecteze cu ceilalți oameni. În fiecare noapte visează că doarme cu fosta lui soție și își imaginează că se trezește nefericit lângă ea în fiecare dimineață. Publicitatea, divertismentul și comerțul îi guvernează zilele; s-a săturat să fie comercializat în fiecare clipă, dar nu reușește să se smulgă din alimentația constantă. Un model de antreprenoriat american, Bob vinde fose septice Martorilor lui Iehova și organizează spectacole pirotehnice colorate pentru dictatori străini. Este, de asemenea, asasin cu jumătate de normă pentru un program neoficial al CIA care îi vizează pe cei în vârstă, pe cei bolnavi și pe alții care secătuiesc de resurse această societate axată pe consum.

Când un jurnalist indiscret începe să pună întrebări, Bob nu se poate decide dacă este o șansă de a lega o nouă prietenie sau dacă este începutul sfârșitului pentru el. Cu trădarea pe buzele tuturor, cu terorismul în vizorul tuturor și cu viața politică americană alergând spre standarde din ce în ce mai joase, Bob decide că este timpul să facă o schimbare. Dacă nu va fi ucis de misterioșii săi controlori sau dacă nu va fi expus mai întâi în presa răpitoare.

Informație:

Autor: Sean Penn
Editura: Polirom
Colectie: Biblioteca Polirom
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 5
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 208
Format: 130 x 200
ISBN: 9789734681341
Cod de bare: 9789734681341

Your email address will not be published.