Biblioteca din Paris pdf

Despre carte:

Bazată pe povestea adevărată din Al Doilea Război Mondial a eroicelor bibliotecare de la Biblioteca Americană din Paris, aceasta este o poveste de neuitat despre romantism, prietenie, familie și puterea literaturii de a ne aduce împreună, perfectă pentru fanii cărților The Lilac Girls și The Paris Wife.

Paris, 1939: Tânăra și ambițioasa Odile Souchet are totul: frumosul ei iubit polițist și o slujbă de vis la Biblioteca Americană din Paris. Când naziștii mărșăluiesc în Paris, Odile riscă să piardă tot ceea ce îi este drag, inclusiv iubita ei bibliotecă. Împreună cu colegii ei bibliotecari, Odile se alătură Rezistenței cu cele mai bune arme pe care le are: cărțile. Dar când războiul se termină în sfârșit, în loc de libertate, Odile simte gustul amar al unei trădări de nedescris.

Montana, 1983: Lily este o adolescentă singuratică în căutarea aventurii în orășelul Montana. Interesul ei este stârnit de vecinul ei bătrân și singuratic. Pe măsură ce Lily descoperă mai multe despre trecutul misterios al vecinei sale, descoperă că au în comun dragostea pentru limbă, aceleași dorințe și aceeași gelozie intensă, fără să bănuiască niciodată că un secret întunecat din trecut le leagă.

Un roman puternic care explorează consecințele alegerilor noastre și relațiile care ne fac ceea ce suntem – familie, prieteni și autori preferați – Biblioteca din Paris arată că eroismul extraordinar poate fi găsit uneori în cele mai liniștite locuri.

Informație:

Autor: Janet Skeslien Charles
Editura: Litera
Colectie: Blue Moon
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 6
Tip coperta: Brosata
Traducator: Simona Sasarman
Numar de pagini: 400
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-5637-7
Cod de bare: 9786063356377

Your email address will not be published.