Berta Isla. pdf

Despre carte:

Berta Isla și Tomás Nevinson s-au cunoscut când erau foarte tineri la Madrid, iar hotărârea lor de a-și petrece viața împreună a fost rapidă, fără să bănuiască faptul că îi aștepta o conviețuire intermitentă și apoi o dispariție. Tomás, pe jumătate spaniol și pe jumătate englez, este talentat la limbi și accente, motiv pentru care, în timpul studiilor sale la Oxford, Coroana pune ochii pe el. O zi, o zi stupidă care ar fi putut fi cruțată, va condiționa restul existenței sale, precum și a soției sale.

Berta Isla este povestea învăluitoare și pasională a unei așteptări și a unei evoluții, cea a protagonistei sale. Este, de asemenea, povestea fragilității și tenacității unei relații de dragoste condamnată la secret și ascundere, la prefăcătorie și conjecturi și, în cele din urmă, la resentimente amestecate cu loialitate.

Sau, după cum spune un citat din Dickens spre sfârșitul cărții, este dovada că fiecare inimă care bate este un secret pentru cea mai apropiată, cea care doarme și bate alături. Și este, de asemenea, povestea celor care vor să oprească nenorocirile și să intervină în univers, doar pentru a se trezi alungați din el.

Informație:

Autor: Javier Marias
Editura: Litera
Colectie: Clasici Litera
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 544
Format: 127 x 197
ISBN: 978-606-33-4646-0
Cod de bare: 9786063346460

Your email address will not be published.