Beautiful You pdf

Despre carte:

Un miliard de soți sunt pe cale să fie înlocuiți.

De la autorul lui Fight Club, portretul clasic al psihicului masculin contemporan deteriorat, vine acum acest roman despre posibilitățile apocaliptice de marketing ale unui nou produs care dă un nou sens termenului de auto-ajutorare. 

Penny Harrigan este o asociată de nivel inferior într-o mare firmă de avocatură din Manhattan, cu un apartament în Queens și fără nicio viață amoroasă. Așa că este un mare șoc când se trezește invitată la cină de un anume C. Linus Maxwell, un mega-miliardar în domeniul software și iubitor al celor mai frumoase și mai împlinite femei de pe pământ. După ce ia cina la cel mai exclusivist restaurant din Manhattan, el o duce pe Penny într-un apartament de hotel din Paris, unde, cu carnetul de notițe în mână, o duce pe Penny pe culmi de satisfacție nemaivăzute până atunci, zile în șir. Ce să nu-ți placă?

Asta: Penny descoperă că este un subiect de testare pentru dezvoltarea finală a unei linii de produse feminine care urmează să fie comercializate într-un lanț național de buticuri numit Beautiful You. Atât de puternice și eficiente sunt aceste dispozitive încât milioane de femei fac coadă în fața magazinelor în ziua deschiderii, apoi se închid în cameră cu ele și nu mai ies. Cu excepția bateriilor. Planul lui Maxwell de a domina lumea cu baterii trebuie oprit. Dar cum?

Informație:

Autor: Chuck Palahniuk
Editura: Polirom
Colectie: Top 10
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 12
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 280
Format: 106 x 180
ISBN: 9789734683260
Cod de bare: 9789734683260

Your email address will not be published.