Baronii spatiului. Elon Musk, Jeff Bezos si aventura colonizarii cosmosului pdf

Despre carte:

Căutarea istorică de a relansa explorarea și colonizarea spațiului de către oameni, condusă de doi rivali, cu averile lor uriașe, orgoliile și viziunile lor despre spațiu ca fiind următoarea frontieră antreprenorială.

The Space Barons este povestea unui grup de antreprenori miliardari care își varsă averile în reînvierea epică a programului spațial american. La aproape o jumătate de secol după ce Neil Armstrong a pășit pe Lună, acești baroni ai spațiului – în special Elon Musk și Jeff Bezos, alături de Richard Branson și Paul Allen – folosesc inovația de tip Silicon Valley pentru a reduce dramatic costul călătoriilor în spațiu și pentru a trimite oamenii chiar mai departe decât a ajuns NASA. Acești antreprenori au fondat unele dintre cele mai mari branduri din lume – Amazon, Microsoft, Virgin, Tesla, PayPal – și au bulversat industrie după industrie. Acum, ei urmăresc cea mai mare perturbare dintre toate: spațiul.

Bazându-se pe ani de reportaje și interviuri exclusive cu toți cei patru miliardari, această relatare autoritară este o poveste dramatică despre risc și aventură mare, despre nașterea unei noi Epoci Spațiale, alimentată de unii dintre cei mai bogați oameni din lume, în timp ce se luptă pentru a pune capăt monopolului guvernelor asupra cosmosului. Baronii spațiului este, de asemenea, o poveste despre rivalitate – startup-uri cu încărcătură dură care se războiesc cu contractori consacrați și ciocnirile personale ale liderilor acestei noi mișcări spațiale, în special Musk și Bezos, în timp ce țintesc spre Lună, Marte și dincolo de ele.

Informație:

Autor: Christian Davenport
Editura: RAO
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 8
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 408
Format: 130 x 205
ISBN: 978-606-006-398-8
Cod de bare: 9786060063988

Your email address will not be published.