Aroma timpului pdf

Despre carte:

Un roman excelent despre lumea fascinantă și plină de farmec a parfumurilor.

La vârsta de unsprezece ani, Pablo Soto rămâne orfan și este nevoit să călătorească, în timpul Marelui Război, în orașul francez Grasse, capitala parfumurilor, unde locuiește cu unchiul, mătușa și vărul său. În Franța, nu numai că a găsit afecțiunea și căldura unei familii, dar s-a bucurat și de ocazia unică de a intra în lumea parfumurilor sub măiestria marelui parfumier franco-rus Ernest Beaux, care i-a făcut cunoștință cu Coco Chanel.

Era timpul pentru crearea unui parfum care avea să facă istorie: Chanel N 5. Nici o iubire imposibilă, nici noul război care devasta Europa nu aveau să-l împiedice pe Pablo să devină un mare parfumier. Dar nici nu-l va împiedica să fie un om care fuge de trecut. O evadare imposibilă, pentru că viața este adesea un parfum a cărui aromă se pierde în timp.

Parfumul timpului ne poartă într-unul dintre cele mai pline de farmec momente ale secolului XX. Din Grasse, leagănul parfumeriei de înaltă parfumerie, până în Barcelona postbelică, trecând prin Parisul lui Coco Chanel, acest roman ne spune cine și cum se fabrică parfumurile și relatează viața unui self-made man care ajunge la succes după ce a trecut peste numeroasele lovituri ale vieții.

DESCRIERE ESPAÑOL

Un roman excelent despre lumea fascinantă și plină de farmec a parfumurilor.

La vârsta de unsprezece ani, Pablo Soto a rămas orfan și, în timpul Marelui Război, a fost nevoit să călătorească în orașul francez Grasse, capitala parfumurilor, unde va locui cu mătușa, unchiul și vărul său. În Franța, nu numai că a găsit dragostea unei familii, dar a avut și ocazia unică de a intra în lumea parfumeriei sub măiestria marelui parfumier franco-rus Ernest Beaux, de la care avea să o cunoaștem pe Coco Chanel. Era timpul să creeze un parfum care să facă istorie: Chanel No. 5. Nici o iubire imposibilă, nici noul război care devasta Europa nu aveau să-l împiedice pe Pablo să devină un mare parfumier.

Parfumul timpului ne poartă în una dintre cele mai pline de farmec perioade ale secolului XX. De la Grasse la Barcelona postbelică și până la Parisul lui Coco Chanel, acest roman ne vorbește despre cine le face și cum se fabrică parfumurile și ne povestește viața unui om care s-a făcut pe sine însuși și care ajunge la un mare succes după ce a trecut peste numeroasele lovituri ale vieții.

Informație:

Autor: Nuria Pradas
Editura: Humanitas
Colectie: Raftul Denisei
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 11
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 352
Format: 130 x 200
ISBN: 9786067797220
Cod de bare: 9786067797220

Your email address will not be published.