Aripi de bruma pdf

Despre carte:

De la fenomenul Sylvia Day, bestsellerul nr. 1 din New York Times, vine o nouă poveste de dragoste pasională și extrem de așteptată.

Cândva, nu m-aș fi imaginat niciodată aici. Dar acum sunt stabilită. Într-un loc pe care îl iubesc, într-o casă pe care am renovat-o, petrecând timp cu noi prieteni pe care îi ador și având o slujbă care mă împlinește. Îmi reconciliez trecutul și pun bazele viitorului.

Apoi Garrett Frost se mută alături.

Este încăpățânat și prea îndrăzneț, o forță a naturii furibunde care perturbă ordinea atentă a vieții mele. Recunosc fantomele care îl bântuie, chinul care îl conduce. Garrett ar fi riscant sub orice formă, dar rănit, este mult mai periculos. Mă tem că sunt prea fragilă pentru furtuna care se dezlănțuie în interiorul lui, prea delicată pentru a rezista durerii care îl tamponează. Dar el este prea hotărât… și prea tentant.

Și uneori speranța se înalță chiar și deasupra celei mai glaciale pustietăți.

Emoționantă și sfâșietoare, Fluturele în ger marchează o revenire strălucită a senzației mondiale Sylvia Day, autoarea bestsellerului internațional de milioane nr. 1 al saga Crossfire.

Informație:

Autor: Sylvia Day
Editura: Litera
Colectie: Litera
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 224
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-4772-6
Cod de bare: 9786063347726

Your email address will not be published.