Apicultorul din Alep pdf

Despre carte:

Povestea de dragoste de neuitat a unei mame orbite de pierdere și a soțului ei care insistă să supraviețuiască în timp ce pornesc pe drumul refugiaților sirieni spre Europa.

Nuri este apicultor; soția sa, Afra, este artistă. Trăiesc o viață simplă, bogată în familie și prieteni, în frumosul oraș sirian Alep – până când se întâmplă inimaginabilul. Când tot ceea ce le pasă este distrus de război, ei sunt nevoiți să fugă. Dar ceea ce a văzut Afra este atât de îngrozitor încât a orbit, așa că trebuie să pornească într-o călătorie periculoasă prin Turcia și Grecia spre un viitor incert în Marea Britanie. Pe drum, Nuri este susținut de faptul că îi așteaptă Mustafa, vărul și partenerul său de afaceri, care a deschis un apiariu și îi învață pe ceilalți refugiați din Yorkshire să crească albine.

În timp ce Nuri și Afra călătoresc printr-o lume distrusă, ei trebuie să se confrunte nu doar cu durerea propriei pierderi de nedescris, ci și cu pericole care ar copleși și cele mai curajoase suflete. Mai presus de toate, ele trebuie să călătorească pentru a se regăsi una pe cealaltă.

Emoționant, puternic, plin de compasiune și minunat scris, Apicultorul din Alep este un testament al triumfului spiritului uman. Este genul de carte care ne amintește de puterea povestirii.

Informație:

Autor: Christy Lefteri
Editura: Litera
Colectie: Buzz books
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 2
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 336
Format: 137 x 200
ISBN: 978-606-33-4876-1
Cod de bare: 9786063348761

Your email address will not be published.