Apa pentru elefanti pdf

Despre carte:

Câștigător al premiului BookBrowse 2007 pentru cea mai populară carte.

Un roman atmosferic, dur și convingător despre îndrăgostiții încrucișați, plasat în lumea circului în jurul anului 1932, de către autorul bestsellerului Lecții de echitație.

Când Jacob Jankowski, recent orfan și brusc în derivă, se urcă într-un tren în trecere, intră într-o lume de ciudați, vagabonzi și inadaptați, un circ de mâna a doua care se străduiește să supraviețuiască în timpul Marii Crize Economice, făcând aventuri de o noapte în oraș după oraș nesfârșit. Student la medicină veterinară care aproape că și-a luat licența, Jacob este însărcinat cu îngrijirea menajeriei circului. Acolo o întâlnește pe Marlena, frumoasa și tânăra vedetă a numărului ecvestru, care este căsătorită cu August, carismaticul, dar perversul dresor de animale. De asemenea, o întâlnește pe Rosie, un elefant care pare imposibil de dresat până când el descoperă o modalitate de a ajunge la ea.

Frumos scrisă, Apă pentru elefanți este luminată de un minunat simț al timpului și al locului. Spune povestea unei iubiri între doi oameni care depășește obstacole incredibile într-o lume în care chiar și dragostea este un lux pe care puțini și-l pot permite.

Informație:

Autor: Sara Gruen
Editura: Humanitas Fiction
Colectie: Raftul Denisei
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 7
Tip coperta: Brosata
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-779-696-4
Cod de bare: 9786067796964

Your email address will not be published.