Aer rarefiat pdf

Despre carte:

Un grup de vechi prieteni de la universitate părăsesc luminile strălucitoare ale Londrei și călătoresc spre Unst, cea mai nordică insulă din Shetland, pentru a sărbători căsătoria unuia dintre prietenii lor cu un shetlander. Dar târziu, în noaptea petrecerii de nuntă, una dintre ele, Eleanor, dispare – aparent în aer. Este mijlocul verii, o perioadă de nopți ușoare și ceață neașteptată. A doua zi, Polly, prietena lui Eleanor, primește un e-mail. Se citește ca un bilet de adio, în care se spune că nu va fi găsită niciodată în viață. Apoi, corpul lui Eleanor este descoperit, zăcând într-un mic lac, aproape de marginea stâncii.

Detectivii Jimmy Perez și Willow Reeves sunt trimiși la Unst pentru a investiga. Înainte de a dispărea, Eleanor a pretins că a văzut fantoma unui copil local care s-a înecat în anii 1920. Interesul ei pentru legenda fantomei a părut nesănătos – obsesiv, chiar – prietenilor ei: un indiciu al unei minți tulburi. Dar Jimmy și Willow sunt convinși că moartea lui Eleanor este mai mult decât pare la prima vedere.

Există oare un secret care se ascunde în spatele mitului? Unul atât de șocant încât cineva ar ucide – mulți ani mai târziu – pentru a-l proteja?

Informație:

Autor: Ann Cleeves
Editura: Crime Scene Press
Colectie: Seria Shetland
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 11
Tip coperta: Brosata
Numar de pagini: 36
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-8959-53-5
Cod de bare: 9786068959535

Your email address will not be published.