Actioneaza si gandeste ca o pisica. Liber, calm, demn, atent, increzator, elegant, independent pdf

Despre carte:

Își fac pisicile griji pentru pensionare? Nu. Pisicile fac lucruri pe care nu vor să le facă? Categoric nu. Se grăbesc pisicile să se grăbească la orice oră din zi când ar prefera să își lingă labele și să se uite pe fereastră? Vă rog.

Calme, libere, carismatice, înțelepte, elegante, sigure pe ele – iubitele noastre animale de companie feline se mândresc cu acele trăsături la care noi, oamenii, aspirăm o viață întreagă. Nu e de mirare că toată lumea vrea să semene mai mult cu o pisică.

După ce și-a observat propria pisică, Ziggy, timp de ani de zile, autorul francez de bestseller Stéphane Garnier a decis că ar fi mult mai fericit dacă ar putea trăi mai mult ca Ziggy. Un studiu mai amănunțit nu a făcut decât să-i confirme bănuiala că pisicile au acel je ne sais quoi, iar el și-a propus să împărtășească lumii înțelepciunea înnăscută a lui Ziggy.

Fie la serviciu, acasă sau în viața socială, pisica ta te poate învăța cum să gestionezi stresul, să cultivi independența și să trăiești viața în termenii tăi. Condimentat cu sfaturi pline de umor, dar și inspirate pentru a trăi o zi din viața unei pisici, cu secrete pisicești de la Ziggy și cu un test pentru a vă evalua coeficientul pisicesc, Cum să gândești ca o pisică este un ghid inspirat, plin de umor și remarcabil de pătrunzător al artei subtile de a trăi ca o felină.

 

Informație:

Autor: Stephane Garnier
Editura: Niculescu
Anul aparitiei: 2.020
Luna aparitiei: 10
Tip coperta: Brosata
Traducator: Oana Ilinca Moldoveanu
Numar de pagini: 208
Format: 130 x 200
ISBN: 978-606-38-0503-5
Cod de bare: 9786063805035

Your email address will not be published.